Globe Hosting, Inc. aliniaza preturile serverelor dedicate in urma parteneriatului cu Intel, HP si D

Globe Hosting, Inc. aliniaza preturile serverelor dedicate in urma parteneriatului cu Intel, HP si D

Globe Hosting ofera, in Romania, servere dedicate pe platforme INTEL, configuratii de exceptie in colaborare cu HP si/sau Dell, fapt ce ne permite sa le avem disponibile cu livrare imediata.

Indiferent de natura clientilor, scopul sau orientarea aplicatiilor detinute, fiecare proprietar apreciaza fiabilitatea si randamentul sporit al echipamentelor ce ii sunt puse la dispozitie. Randamentul si fiabilitatea fac diferenta, iar daca pretul era pana acum o componenta decisiva, preturile propuse de noi nu fac altceva decat sa vina in avantajul clientilor nostri! E ceva similar cu a conduce o masina oarecare si a compara condusul intr-o masina de lux, in care siguranta si confortul sunt net superioare, sau a te preface ca vei conduce o masina sport sau chiar sa te aflii la volanul uneia! Indiferent de natura clientilor, randamentul si fiabilitatea sunt cele apreciatate!” – Cristian TECAR – CEO Globe Hosting, Inc.

In acest sens, echipamentele oferite de Globe Hosting sunt exclusiv echipamente profesionale, pe platforme INTEL, oferite de HP sau Dell.

Fiecare server este un echipament profesional, cu disponibilitate redundanta la retea si sursa de energie de 99.8%, monitorizare, suport tehnic 24/7. Solutiile profesionale sunt completate cu beneficii suplimentare adresate clientilor/partenerilor, asistenta la transfer, certificate ssl pentru a mari increderea utilizatorilor/clientilor tai.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Nu sunt comentarii la “Globe Hosting, Inc. aliniaza preturile serverelor dedicate in urma parteneriatului cu Intel, HP si D”

  1. [...] Citeste mai mult pe Tehno Stiri – portal de stiri IT, analize, proiecte si evenimente [...]

Lasa un comentariu