Gruparea hackerilor “Securitatea Nationala Romana” a lovit din nou: portalul publicatiei frantuzesti Le Monde

Gruparea hackerilor “Securitatea Nationala Romana” a lovit din nou: portalul publicatiei frantuzesti Le Monde

Intr-o emisiune recenta difuzata de catre France 2, umoristul Jonathan Lambert i-a luat in ras pe romanii aflati in Hexagon spunand ca acestia sunt cersetori.

Hackerii romani sunt hotarati sa reabiliteze imaginea romanilor in Europa, cu ajutorul unor mesaje de factura politica de dreapta.  Acestia au atacat portalul publicatiei frantuzesti Le Monde, cu mesajul:

“Aceasta nu este o miscare de rezistenta, un protest, sau o revolta! Este strigatul intregului popor roman ce face apel la fratii nostri care au uitat ca si in venele noastre circula un sange roman. Sangele ce-a fost jertfit si varsct pe campurile de lupta pentru a fi scrisa istoria neamului nostru cere acum DREPTATE.

Eroii patriei noastre nu vor muri niciodata! Vrem sa nu se uite CINE l-a varsat pentru ca Romania sa existe astazi pe harta, sa le amintim copiilor si nepotilor nostri, sa ii respectam cu onoarea cuvenita. Ne-a ajuns atata batjocura. Tiganii nu sunt Romani! Nu ei ne-au scris istoria! Cand vorbiti despre compatriotii nostri nu mai folositi expresiile “Tigani Romani”.

Noi v-am respectat Franta, voi ne veti respecta ROMANIA! R.N.S. VEGHEAZA pentru ca aceste lucruri sa fie infaptuite”.

sursa:9AM

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu