Internet Explorer 10 nu va functiona cu Windows Vista

Internet Explorer 10 nu va functiona cu Windows Vista

In cadrul evenimentului MIX 2011, desfasurat in Las Vegas, Microsoft a facut o demonstratie a browser-ului web Internet Explorer 10, aratand ca o sa functioneze cu Windows 8 si inclusiv cu cip Nvidia Tegra. Dupa demonstratie, Microsoft a anuntat ca browserul va functiona cu Windows 7 si Windows 8 excluzand sistemul de operare Windows Vista.

Decizia celor de la Microsoft de a lasa accesul catre IE10 a utilizatorilor de Windows 7 si Windows 8, este similara cu hotararea lor in ceea ce priveste utilizatorii Windows XP si IE9.

Lansarea browser-ului Internet Explorer 9, luna trecuta, a produs multa valva iar browser-ul a reprezentat un efort signifiat al celor de la Microsoft pentru a aduce Internet Explorer-ul la un nivel la care poate concura cu Apple,Google, Mozilla si Opera. Desi Mozilla a depasit Microsoft in vanzari cu Firefox 4, IE9 a fost considerat browser-ul Microsoft care corespunde cel mai mult standardelor.

Decizia celor de la Microsoft de a nu permite utilizatorilor Windows Vista accesul catre IE10 poate fi considerata un truc prin care sa-i convinga sa utilizeze Windows 8. Insa cu atatea variante alternative oferite de Google, Mozilla si Opera este mai probabil ca Microsoft sa inregistreze o pierdere in piata IE decat o crestere in vanzarile Windows-ului 8.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Nu sunt comentarii la “Internet Explorer 10 nu va functiona cu Windows Vista”

  1. [...] Citeste mai mult pe Tehno Stiri – portal de stiri IT, analize, proiecte si evenimente [...]

Lasa un comentariu