Lectiile AeL de la SIVECO Romania au fost prezentate elevilor si profesorilor din Serbia

Lectiile AeL de la SIVECO Romania au fost prezentate elevilor si profesorilor din Serbia

Targul educational de la Novi Sad reuneste furnizori din domeniul tehnologiei informatiei, educatiei si inovarii.
Elevii si profesorii din Serbia au experimentat lectiile AeL de la SIVECO Romania, cu ocazia Targului educational Road Signs desfasurat recent la Novi Sad. Prezentarea a fost facuta in parteneriat cu SMART, lider local in solutii educationale.

Materialele digitale prezentate acopera o gama variata de materii: matematica, fizica, chimie, istorie, biologie, informatica, geografie si tehnologie. Obiectele educationale au un design foarte atractiv si bine definit care contribuie in mod semnificativ la prezentarea generala si la intelegerea continutului.

“AeL eContent foloseste metode didactice active, care stimuleaza implicarea cursantilor prin explorare, observare, studii de caz, simulari, execitii, jocuri educationale si portofolii. Aceste metode mobilizeaza cu succes energia cursantilor captandu-le atentia, sporindu-le interesul si stimulandu-le curiozitatea naturala, capacitatea de memorare si de intelegere. AeL eContent poate fi tradus in orice limba si poate fi localizat pentru orice tara, respectand specificul cultural, social si educational al regiunii”, a declarat Radu Jugureanu, Director Department AeL eContent, SIVECO Romania.

Infiintata in 1992, SIVECO Romania este liderul caselor romanesti de software si unul din integratorii software de succes din Europa Centrala si de Est. Compania asigura dezvoltarea si exportul de solutii IT si de proiecte de consultanta cu valoare adaugata ridicata catre tari din Comunitatea Europeana, Orientul Mijlociu, Africa de Nord si spatiul Comunitatii Statelor Independente.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu