Magister, partener la Gala Premiilor Comertului Traditional, editia 2011

Magister, partener la Gala Premiilor Comertului Traditional, editia 2011

Pe 11 mai, la Hotel Marriott din Bucuresti, Revista Piata organizeaza editia din 2011 a Galei Premiilor Comertului Traditional. Magister va fi partener al acestui eveniment, care isi propune sa rasplateasca si sa ofere mai multa expunere comerciantilor mici si medii care reusesc sa aiba rezultate notabile de business.

Editiile anterioare ale Galei Premiilor Comertului Traditional au aratat un lucru interesat, si anume ca majoritatea castigatorilor acestor premii sunt utilizatori traditionali de solutii Magister. Si in acest an, printre companiile inscrise in concurs, se afla clienti ai platformei SmartCash RMS. Acest parteneriat este, asadar, o fericita confirmare formala a contributiei solutiilor noastre la reusita afacerilor de retail mic si mediu.

La eveniment va participa Dl. Dor Bujor Padureanu , Director General impreuna cu Dl. Florin Paraschiv, Director Comercial al Magister Software, care va inmana unul dintre premiile oferite de Metro Cash & Carry, precum si cate un pachet de programe SmartCash RMS fiecarui castigator.

Magister ofera solutii complete hard-soft pentru magazine de retail mic/mediu, individuale sau in retea. Solutiile Magister sunt completate de un set de servicii post-implementare foarte riguros definite si urmarite, astfel incat clientul sa beneficieze de schema optima de exploatare a solutiei primite.
Magister este dezvoltatorul si detinatorul brandului SmartCash RMS, singurul brand romanesc de software de management al magazinelor mici si medii, individuale sau in retea, avand in portofoliu noua produse complementare, rezultatul multor ani de experienta in domeniul retail. Este singura suita romaneasca de produse software ce acopera complet si complex nevoile micului retail, la un inalt nivel de competenta.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu