MarketOnline.ro te premiaza de Paste

MarketOnline.ro te premiaza de Paste

In perioada 18 – 22 aprilie MarketOnline.ro organizeaza concursul “M-Oul MarketOnline” , ajuns deja la a 4-a editie. In acest an sunt puse in joc de 2 ori mai multe premii si surprize pentru participanti – 2 Laptopuri, un Sistem Home Cinema, un Ipod si o memorie USB.

 Participantii trebuie sa gaseasca un ou, pe baza unor indicii. Cine il gaseste, primeste premiul.

In acest an, M-Oul are o prietena care este ascunsa in Iasi. Astfel MarketOnline va oferi de 2 ori mai multe premii – 2 laptopuri, concursul desfasurandu-se in 2 orase.
Zilnic, incepand cu 18 aprilie pana pe 22 aprilie, participantii vor gasi pe site-ul www.marketonline.ro cate un indiciu pentru fiecare oras, Bucuresti si Iasi, format dintr-un text care va ajuta la identificarea ascunzatorii M-oualor. Cei care vor pune cap la cap toate indiciile si vor gasi M-ouale vor castiga premiile puse in joc.

De asemenea, MarketOnline ofera posibilitatea si participantilor din provincie, care nu pot veni in Bucuresti sau Iasi pentru cautarea M-oualor, sa participe la concurs , acestia avand posibilitatea sa castige un Sistem Home Cinema LG, un Apple Ipod Shuffle, o memorie USB Kingston.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Nu sunt comentarii la “MarketOnline.ro te premiaza de Paste”

  1. [...] mai mult pe Tehno Stiri – portal de stiri IT, analize, proiecte si evenimente (No Ratings Yet)  Loading [...]

Lasa un comentariu