MaxCAD devine Centru de Certificare Autodesk (ACC)

MaxCAD devine Centru de Certificare Autodesk (ACC)

Incepand cu luna iunie 2011, MaxCAD devine Centru de Certificare Autodesk (ACC), venind astfel in sprijinul specialistilor care au experienta in utilizarea programelor Autodesk si care doresc sa obtina o acreditare recunoscuta international.

Certificarea Autodesk permite evaluarea corecta a nivelului de cunostinte in utilizarea aplicatiilor de proiectare Autodesk si conduce la dezvoltarea profesionala, cresterea productivitatii si credibilitatii, atat pentru angajat, cat si pentru angajator.

Avantajele detinerii certificarii Autodesk sunt:

Recunoasterea nivelului de calificare prin acreditarea obtinuta si imbogatirea CV-ului personal prin includerea certificatului obtinut electronic.

Dreptul de a utiliza logo-ul oficial de certificare Autodesk care poate fi folosit pe cartea de vizita, in CV sau in antet si posibilitatea de listare a datelor de contact in baza de date publica Autodesk Certified Professionals.

MaxCAD este acreditat sa ofere examene de certificare pentru aplicatiile AutoCAD 2011, AutoCAD Civil 3D 2011, Autodesk 3ds Max Design 2011, Autodesk Inventor 2011 si Autodesk Revit Architecture 2011, pentru nivelurile Associate si Professional. Examenul pentru obtinerea primului nivel de certificare, Associate, are o durata de 90 min si consta in 30 de intrebari grila, iar pentru cel de-al doilea nivel, Professional, examenul dureaza 120 min si consta in 20 de intrebari la care se poate raspunde numai dupa efectuarea unor sarcini (exercitii) in aplicatie. Nivelul Professional se poate accesa numai dupa obtinerea nivelului Associate.

Centrul de Training Autorizat Autodesk (ATC) MaxCAD este unul dintre centrele care detine cele mai multe acreditari acordate de catre Autodesk in Romania pentru sustinerea de programe de instruire CAD. Autodesk detine peste 1200 de centre ATC in intreaga lume.

MaxCAD, in parteneriat cu Grenkeleasing, ofera companiilor din Romania posibilitatea achizitionarii licentelor software printr-un sistem avantajos de finantare in rate.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu