Microsoft: O prima privire la Internet Explorer 10

Microsoft: O prima privire la Internet Explorer 10

Microsoft a lansat primul preview al browserului Internet Explorer 10 la mai putin de o luna de la lansarea foarte publicizata a Internet Explorer 9.

Gigantul Microsoft a lansat IE 10 la conferinta dezvolatorilor Mix 11 in Las Vegas. Versiunea, care este acum disponibila si pentru download, nu este o reinventarea a browserului Microsoft ( care era scopul IE 9), ci mai degraba o continuare a muncii depuse pentru hardware acceleration, suportului pentru HTML 5 si CSS 3.

“IE 10 se constituie pe premisa livrarii unei solutii de accelerare hardware si continua concentrarea noastra pe standarde Web site-ready” a declarat vice presedintele diviziei IE Hachamovitch. “Aceasta combinatie permite dezvoltatorilor sa livreze cea mai buna performanta pentru clientii Windows, folosind aceleasi standarde web de cross browsing”.

Hachamovitch a spus ca Microsoft lucreaza doar de 3 saptamani la dezvoltarea IE 10, dar e deja suficient de sigur incat sa arate ce au construit pana acum. Pe scena conferintei Mix11, acesta a demostrat anumite functii ale IE 10 in comparatie cu browserul Google Chrome si a dezvaluit ca IE 10 va include si suport aditional pentru CSS3, cum ar fi Gradiente si Flexible Box layout. Preview-uri aditionale ale IE 10 vor fi lansate in fiecare 10-12 saptamani.

Microsoft a lansat Internet Explorer 9 pe 14 martie dupa ce versiunea beta a browserului a fost descarcata de 40 de milioane de utilizatori.

 

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Nu sunt comentarii la “Microsoft: O prima privire la Internet Explorer 10”

  1. [...] Citeste mai mult pe Tehno Stiri – portal de stiri IT, analize, proiecte si evenimente [...]

Lasa un comentariu