Mobile Touch ofera stagii in 2011

Mobile Touch ofera stagii in 2011

Pe durata verii, in perioada 1 iulie octombrie 2011, Mobile Touch ofera 6 posturi de stagiar pentru studentii interesati de practica in domeniul dezvoltarii aplicatiilor mobile. Astfel, studentii vor avea ocazia sa isi imbunatateasca abilitatile practice dobandite in facultate, fiindu-le oferita posibilitatea de a lucra cu cele mai noi tehnologii ale momentului pe dispozitive originale dotate cu sisteme de operare iOS si Android. La incheierea perioadei de stagiu, cei mai buni dintre studentii participanti la acest program pot primi oferta de a face parte permanent din echipa Mobile Touch dupa terminarea studiilor universitare.

Mobile Touch este specializata in dezvoltarea de software pentru dispozitive mobile dotate cu sistemele de operare iOS, Android, Symbian si BlackBerry. Pana in prezent Mobile Touch a realizat aplicatii in nume propriu dar si personalizate, atat pentru piata din Romania, cat si pentru clienti straini. De asemenea, compania ofera si servicii de dezvoltare software la cerere.

Editia din 2011 a programului educational Stagii pe bune invita studentii facultatilor de IT&C din Bucuresti, Iasi, Cluj si Timisoara sa participe la cel mai important program de stagiatura din Romania. Intre 11 aprilie 14 iunie 2011 studentii interesati se pot inscrie la stagiu pe pagina www.stagiipebune.ro, rezultatele finale fiind publicate in perioada 15 30 iunie 2011.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu