MobileApps 2011, intalnirea dezvoltatorilor de aplicatii mobile

MobileApps 2011, intalnirea dezvoltatorilor de aplicatii mobile

Pe 5 mai, la hotel Howard Johnson din Bucuresti, va avea loc cea de-a doua editie a MobileApps Development Meetup, eveniment destinat programatorilor si designerilor de aplicatii mobile din Romnia. Totodata, seminarul reprezinta o ocazie de a promova mediul mobil in fata dezvoltatorilor web si de software. Intlnirea are loc in cadrul Mobile Marketing Conference si este un eveniment organizat de Evensys in parteneriat cu Nokia Romania.

MobileApps Development Meetup isi propune sa-i aduca in acelasi loc atat pe actualii dezvoltatori de aplicatii, cat si pe cei interesati sa abordeze teritoriul mobil.

La intalnire vor participa reprezentanti ai unor companii locale ce au inregistrat performante cu aplicatiile lor la nivel mondial si Jure Sustersic Forum Nokia & Developer Community Business Development Manager la Nokia.

Participarea in cadrul evenimentului MobileApps Development Meetup se face pe baza de invitatie gratuita, evenimentul fiind deschis dezvoltatorilor Web, dezvoltatorilor de aplicatii mobile, dezvoltatorilor de jocuri, companiilor de IT si persoanelor interesate de afacerile din industria mobila. Invitatia gratuita este valabila doar pentru sesiunea MobileApps si nu acopera accesul la Mobile Marketing Conference. De asemenea, fiind un eveniment cu locuri limitate la un numar de 50, acordarea invitatiilor se realizeaza completnd formularul online postat pe site-ul oficial al evenimentului, la acest link: MobileApps.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Nu sunt comentarii la “MobileApps 2011, intalnirea dezvoltatorilor de aplicatii mobile”

  1. [...] Citeste mai mult pe Tehno Stiri – portal de stiri IT, analize, proiecte si evenimente [...]

Lasa un comentariu