Noi extraoptiunui Cosmote pentru internetul 3G pe telefoane mobile

Noi extraoptiunui Cosmote pentru internetul 3G pe telefoane mobile

Cosmote România lansează noi extraopţiuni pentru internetul 3G pe telefoanele mobile, care se adresează atât abonaţilor cât şi utilizatorilor prepay.

Cu oferte precum 500 MB la 4 euro/lună sau 5GB de trafic la numai 10 euro/lună, serviciul Connect Mobile oferit de Cosmote România vine cu pachete de date mobile foarte competitive. Traficul de date poate fi folosit atât pe telefonul mobil cât şi pe computer, folosind telefonul mobil ca modem.

“Evoluţia tehnologiei şi a complexităţii website-urilor implică un volum mai mare de trafic de date, o tendinţă căreia Cosmote este pregatită să-i facă faţă cu succes. Am creat noile extraopţiuni Connect Mobile cu scopul de a le oferi clienţilor noştri pachete de date gândite pentru a răspunde cerinţelor lor, acoperind toate nevoile de trafic, la preţuri foarte avantajoase”, a declarat Gabriel Ioniţă, Senior Manager, Products & Services Development, Cosmote România.

Connect Mobile pentru abonaţi
Optând pentru acest serviciu, abonatul poate naviga pe internet de pe telefonul mobil sau îl poate folosi ca modem pentru computer, fără nicio restricţie, la viteze de transfer de până la 7,2 Mbps.

Atunci când traficul inclus în abonamentul lunar este consumat, viteza de transfer scade la 128 kbps, dar traficul suplimentar astfel efectuat nu va fi taxat suplimentar.

Connect Mobile pentru clienţii cartelei preplătite
Utilizatorii cartelei preplătite au, de asemenea, oferte foarte avantajoase din care să aleagă, începând de la extraopţiunea de 2 euro pentru 50 MB, ce poate fi folosită timp de 30 de zile. Extraopţiunile oferă până la 1,5 GB trafic. Serviciul permite navigarea pe internetul mobil fără restricţii sau utilizarea teminalului ca modem pentru computer, la viteze de transfer de până la 7,2 Mbps. Din momentul în care volumul de trafic inclus este consumat, traficul suplimentar este facturat cu 0.2 euro pe MB.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu