Noi scannere 3D portabile disponibile in Romania

Noi scannere 3D portabile disponibile in Romania

Incepand din mai 2011, Z SPOT MEDIA SRL a inceput distributia noilor scannere 3D portabile ale renumitului producator american Artec. Scannerele sunt destinate digitizarii 3D a obiectelor in diverse aplicatii industriale, inginerie inversa, prototipare, controlul calitatii dar si pentru uz medical, educatie sau specialisti in conservarea patrimoniului. Scannerele sunt disponibile pentru testare si demonstratii in show-room-ul distribuitorului.

Continuand investitiile in cele mai moderne tehnologii, distribuitorul Z Spot Media isi mentine specializarea in domeniul scan-copy-print de formate speciale, prin formarea unui departament dedicat de solutii 3D si prin introducerea in oferta a scannerelor portabile profesionale Artec.

Scannerele 3D Artec sunt destinate utilizatorilor care doresc sa obtina rapid si usor rezultate precise in digitizarea 3D a obiectelor. scannerele sunt extrem de usor de utilizat chiar si de operatori amatori, digitizarea facandu-se in cateva minute fara a necesita accesorii speciale pentru calibrare sau aranjari speciale. scannerul se conecteaza prin port USB la un calculator pe care se instaleaza aplicatia software Artec Studio, inclusa in pachet.

Greutatea mica (sub 2 kg) si designul ergonomic confera scannerelor Artec o portabilitate excelenta – sunt usor de tinut in mana pentru a le roti in jurul obiectului cand scanati. Avand o viteza de captura superioara (15fps) si o viteza buna de achizitie (max 500,000 puncte/sec), va puteti misca lejer si rapid in jurul obiectului si tot veti obtine scanari 3D de calitate.

Datorita tehnologiei folosite in scanarea 3D – o lampa flash in loc de raza laser -, tehnologia Artec este complet sigura pentru vedere, nepunand in pericol ochii subiectului, ceea ce il face ideal pentru digitizarea umana in scop medical (chirurgie plastica, reconstructiva, medicina post-traumatica), in industria modei (virtual shopping, modelling, design costume sportive de performanta, lenjerie) sau chiar in media si design (creerea unor figurine comerciale sau a unor personaje virtuale bazate pe cunoscuti sportivi, cantareti, etc).

Scanarea obiectelor 3D se face cu o rezolutie de 0,2-0,1 mm si o acuratete de 0,05-1mm, iar fisierele 3D pot fi salvate formatele standard OBJ, STL sau WRML, ASCII, AOP, CSV. Scannerele sunt livrate impreuna cu aplicatia Artec Studio, ce include functii complete pentru scanarea, editarea, imbunatatirea modelelor 3D precum si aliniere a scanarilor partiale 3D, sudarea (fuzionarea) sectiunilor si finisarea retelelor triunghilare obtinute.

Articole similare:

 • Facebook
 • Twitter
 • RSS Feed
 • Reddit
 • StumbleUpon

Un comentariu la “Noi scannere 3D portabile disponibile in Romania”

 1. antijeg says:

  suna atat de dragut marketing-ul pe care si-l fac oriunde pot sa posteze insa in realitate solutia pe care o comercializeaza am vazut-o cu ochii mei… VAI CE VIS URAT !!!

  In afara de asta cei ce se ocupa de vanzari habar cum sa-l foloseasca

  E o porcarie de la scaner la furnizor.

Lasa un comentariu