Nokia a lansat o noua generatie de smartphones

Nokia a lansat o noua generatie de smartphones

Nokia a lansat, in cadrul conferintei „Nokia World”, mai multe modele dintr-o noua generatie de smartphones. Conferinta a inceput in data de 26 octombrie, conform spuselor directorului diviziei Windows Phone, Andy Lees. Acesta a facut anuntul in cadrul conferintei All Things Digital Asia D.

Producatorul nu a dat insa nici o informatie oficiala, insa internetul a pus deja la dispozitie mai multe variante de telefoane mobile. Noile gadgeturi vor functiona cu sistem de operare Windows, intrucat Nokia a renuntat la dezvoltarea propriului sistem de operare.

Site-ul pocketnow.com a publicat cateva imagini cu noile Nokia 800 si Nokia Sabre. Datele tehnice puse la dispozitie de acest site nu erau confirmate, la publicare. Nokia 800, cunoscut drept Sea Ray, va semana cu Nokia N 9 si va fi disponibil in trei culori: negru, albastru si roz. Va avea un display de 3,7 inch, Amoled, camera foto de 8 Mp si un procesor de 1,4 GHz. Nokia Sabre va avea acelasi procesor de 1,4 GHz, o memorie interna de 1 Gb, un ecran de 3,5 inch, si o camera foto de 5 Mp. Preturile celor doua smartphones vor fi undeva la 300-350 de euro, informeaza Pocketnow.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu