Pachete avantajoase Vodafone Office Connect pentru companii

Pachete avantajoase Vodafone Office Connect pentru companii

 Clientii companii ai Vodafone Romania beneficiaza, incepand din data de 16 iunie, de o noua oferta pentru pachetele Vodafone Office Connect, o solutie integrata de comunicatii care ofera afacerilor mici si mijlocii conexiune la Internet in banda larga si servicii de telefonie fixa.

Companiile care opteaza pentru serviciul Vodafone Office Connect au la dispozitie trei planuri tarifare, care ofera conexiune securizata la Internet, la viteze superioare, trafic de date nelimitat si tarife foarte avantajoase pentru apelurile catre orice retea nationala, mobila sau fixa. Echipamentul de conectare este oferit gratuit, la abonamentele Vodafone Office Connect 12 GB si Vodafone Office Connect 20 GB incheiate pe o perioada de doi ani.

Cu Vodafone Office Connect, companiile au la dispozitie o solutie performanta de date si voce, usor de utilizat, cu activare rapida si instalare imediata. Serviciul Vodafone Office Connect utilizeaza un dispozitiv de tip plug-and-play la care se pot conecta simultan unul sau mai multe computere, desktop sau laptop, oferind acces la Internet, la viteze de download de pana la 7,2 Mbps. De asemenea, echipamentul permite si conectarea unui telefon fix. In plus, odata cu activarea serviciului Vodafone Office Connect, se creeaza instantaneu o zona wireless la care se pot conecta orice dispozitive mobile, incluzand laptop-uri, tablete sau smartphone-uri.

Abonamentele Vodafone Office Connect sunt disponibile pentru activare in magazinele Vodafone Romania si ale partenerilor sai, precum si prin reprezentantii de vanzari ai Vodafone Romania.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu