Plata facturii Vodafone la ATM-urile Raiffeisen Bank

Plata facturii Vodafone la ATM-urile Raiffeisen Bank

Raiffeisen Bank extinde numarul canalelor utilizate pentru plata facturilor la utilitati, prin introducerea posibilitatii de plata a facturilor la ATM. Astfel, clientii Raiffeisen Bank posesori de card de debit pot efectua plata facturii Vodafone direct de la ATM-uri, fara nici un cost suplimentar. In curand, banca va oferi si pentru alti furnizori de utilitati acest serviciu.

„Suntem permanent preocupati sa oferim clientilor nostri servicii bancare electronice simple, comode si rapide care sa-i ajute sa-si faca platile lunare. Banii si timpul fiecaruia dintre noi conteaza, iar noul serviciu, plata la ATM a facturii Vodafone, chiar asta face, are grija de timpul si banii clientului” a spus Magda Sandulescu, senior director Managementul Pasivelor la Raiffeisen Bank.

„Dorim ca utilizatorii serviciilor Vodafone sa aiba o cat mai mare varietate de metode de plata, astfel incat acestia sa aiba libertatea de a alege varianta cea mai confortabila. Prin parteneriatul cu Raiffeisen Bank, dorim sa oferim utilizatorilor nostri o modalitate suplimentara de a efectua platile”, a declarat Errol van Graan, Senior Director, Customer Operations, Vodafone Romania.

Banca pune la dispozitia posesorilor de card de debit multiple canale electronice de acces la serviciile si produsele sale: Internet banking (Raiffeisen Online), phone banking (Raiffeisen Direct), mobile banking (myBanking) sau plata automata a facturilor prin Direct Debit. Principalele avantaje de care beneficiaza clientii care folosesc aceste canale sunt disponibilitatea lor 24 din 24 de ore, 7 zile din 7 si costurile cu pana la 50% mai mici decat cele la ghiseele bancii.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Un comentariu la “Plata facturii Vodafone la ATM-urile Raiffeisen Bank”

  1. adi says:

    am avut un abonament la vodafone am plecat in strainatate in timp ce vorbeam in tara pe telefon sa interferat cu alte convorbiri in germana asa ca nu am luat in serios dar cand mia venit factura ma luat cu friguri 8,5 milioane iam anuntat pe cei de la vodafone cu o reclamatie la *222 care zice ca esti inregistrat si ti se va rezolva problema ,nu am platit aceasta factura timp de 1 an dupa care mi a venit de la o firma de recuperatori ”mars collection” care mi-au trimis ca am de plata penalizari de 21,5 mil lei+ factura de 8,5 mil am sunat la vodafone sa intreb cum se rezolva problema dupa care iei m au pus sa platesc factura de 8,5 mil+ penalizari de 2,5 mil si o taxa de reconectare de 2 mil,le am platit dupa care firma de recuperari ma sunat ca ma da in judecata ca nu am platit si penalizarile de 21,5 mil lor este normal ce se intampla in tara asta???.mai nou mi a venit de la tribunal citatie ca ma cheama pt plata penalitatilor. mentionez ca factura este platita+penalizari si in plus am si 2 mil in contul vodafone taxa reconectare.dupa ce am platit toti accesti bani cei de la vodafone cu nesimtirea lor si lipsa de neseriozitate dupa intelegerea facuta cu iei referitor la achitarea datoriei mia dat un numar sa sun la firma de recuperatori sa ma inteleg si cu iei mi a raspuns o doamna cu un tupeu fantastic care ma intrebat de ce am platit pana nu iam intrebat pe iei iar eu iam spus ca nu am nici un contract cu iei doar cu vodafone la care am achitat factur intreaga cu penalizari si taxa de reconectare . va intreb daca aceasta firma pentru ce ma da in judecata pentru penalitati??? ca datoria fata de vodafone este platita cu varf si indesat mentionez ca in fiecare luna am facut reclamat la *222 dar este teapa nu te ia in serios.aveti grija cu vodafone la contractele pentru abonamente mai bine renuntati la serviciile lor decat sa ajungeti ca mine. am proces cu acceasta firma de recuperatori.mentionez ca dupa plata facturi la vodafone au incercat sa negocieze cu mine penalitatile . daca calculez suma penalitatilor ce mi le cer iei este de 250% la bani datorati adica la 8,5 milioane ,2,5 mil penalizari platite la vodafone si mai vor si recuperatoriiiii 21,5mil=24 mil numai penalitati -E POSIBIL ASA CEVA? SAU NUMAI IN ROMANIA TI SE POATE INTAMPLA???

Lasa un comentariu