Programări online pentru vizitele în magazinele Orange

Programări online pentru vizitele în magazinele Orange

Orange a lansat in premiera în România un serviciu de programări online a vizitelor în Orange shop şi Orange store. Clienţii nu mai petrec timp aşteptând în magazin. Ei îşi pot programa vizita în ziua şi la ora aleasă de ei, în magazinul dorit, iar un consultant de vânzări dedicat va sta la dispoziţia acestora.

Rezervarea online e foarte uşor de completat pe site-ul www.orange.ro/programeaza-te . Clienţii selectează magazinul şi data, iar ulterior completează detaliile rezervării: nume, prenume, număr de telefon, adresa de e-mail şi tipul de consultanţă pe care îl doresc. Aceştia vor primi apoi un e-mail şi un SMS pe baza cărora pot confirma programarea în termen de 6 ore.

Serviciul de programare online este flexibil şi permite modificarea sau anularea rezervării cu cel puţin 24 de ore înainte. Timpul standard alocat pentru o vizită este de 30 de minute, dar un consultant dedicat va sta la dispoziţia clientului oricât este nevoie. În perioada 5 – 31 mai clienţii beneficiază gratuit de noul serviciu oferit de Orange.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu