Proiectie 3D pe o cladire simbol din Bucuresti

Proiectie 3D pe o cladire simbol din Bucuresti

Orange România a prezentat pe 12 mai, ora 21:00, o proiecţie 3D spectaculoasă pe clădirea Facultăţii de Arhitectură “Ion Mincu” din Bucureşti. În premieră în România, a fost proiectat cel mai mare conţinut video mapping 3D, cu ajutorul unor proiectoare HD de ultimă generaţie. Evenimentul a marcat o altă premieră importantă a Orange România, serviciului HD Voice.

Orange invită publicul să vadă din nou proiecţia pe 14 mai, în Piaţa Universităţii, la Noaptea Albă a Muzeelor. Astfel, compania creează încă un punct de interes pe itinerariul bucureştenilor, prezentând dintr-o perspectivă inedită Facultatea de Arhitectură “Ion Mincu”.

Cei care nu ajung în Piaţa Universităţii pot vedea spectacolul în direct pe telefonul mobil, prin serviciul TV Live de la Orange, disponibil în Portalul Orange pe mobil.

Acest eveniment de excepţie vine să susţină rolul Orange de “digital coach” promovat prin noua semnătură de brand: ”today changes with Orange”. Orange şi-a propus să simplifice accesul clienţilor la lumea digitală şi să ofere experienţe de utilizare a noilor tehnologii la o calitate extraordinară.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu