SCOP Computers a lansat programul: SCOP Technology Partner Network

SCOP Computers a lansat programul: SCOP Technology Partner Network

 SCOP Computers, una dintre cele mai mari companii de distributie IT din Romania, alaturi de furnizori de renume din domeniul IT&C, a lansat programul SCOP Technology Partner Network in cadrul evenimentului SCOP Technology Partner Day organizat la Hotel Hilton din Bucuresti.

In programul SCOP Technology Partner Network participa alaturi de SCOP Computers: Microsoft, HP, IBM, APC by Schneider Electric, CA Technologies si VASCO. Programul reprezinta o oportunitate pentru partenerii ce doresc sa devina furnizori de solutii cu valoare adaugata in ceea ce priveste tehnologii de cloud computing, management si virtualizare, identity si security, unified communications, solutii de servere, storage, putere, autentificare, back up si disaster recovery.

Lansam un program la care sunt invitati sa participe toti partenerii nostri care isi propun sa se dezvolte in zona furnizarii de servicii calificate adresate clientilor lor. Programul faciliteaza accesul partenerilor la resurse pre- si post-vanzare, dar si financiare. Urmarim dezvoltarea competentelor care sa asigure utilizarea eficienta a resurselor IT propuse clientilor finali, a afirmat Horia Chitu, Director Executiv, SCOP Computers.

SCOP Computers este una dintre cele mai mari companii de distributie IT din Romania, cu o traditie de peste 16 ani in acest domeniu. De la infiintare si pana in prezent, compania a inregistrat o crestere continua, acoperind segmentele pietei IT&C in zona de branduri A, produse finite din categoriile PC, software, multimedia, echipamente si solutii print, networking, securitate, stocare si echipamente de alimentare electrica.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu