SCOP Computers a semnat colaborarea cu Socomec Romania

SCOP Computers a semnat colaborarea cu Socomec Romania

 SCOP Computers, una din cele mai mari companii de distributie IT&C de pe piata romaneasca si Socomec Romania, subsidiara a grupului industrial francez, recunoscut in intreaga lume pentru expertiza sa legata de asigurarea controlului si protectiei retelelor electrice de joasa tensiune, anunta semnarea unui parteneriat intre cele doua companii.

Includerea produselor Socomec in portofoliul SCOP Computers constituie un pas important in dezvoltarea gamei de solutii de putere a companiei. In plus, in viziunea SCOP, noul furnizor era considerat un must have in ceea ce priveste furnizarea de echipamente pentru alimentare electrica, avand in vedere evolutia tehnologica, provocarile lansate de proiectele pe infratructura si solicitarile partenerilor de a oferi solutii viabile, calitative si adaptate diferitelor bugete, afirma Mihai Chivu, Product Manager, SCOP Computers.
Suntem convinsi ca parteneriatul cu SCOP Computers va deschide noi perspective de realizare a proiectelor. Calitatea, performanta si inovatia oferite de solutiile Socomec, alaturi de preturi competitive, fiind adevarate atu-uri oferite utilizatorilor a declarat Bogdan George Velcescu , Director General Socomec Romania. UPS-urile Socomec acopera o gama vasta de aplicatii in domenii precum: centre de date, telecomunicatii, domeniul medical, industrie, servicii etc. a mai completat Velcescu.
Prin acest demers, SCOP Computers isi continua misiunea de a dezvolta si comercializa produse IT de calitate destinate cresterii profitabilitatii si reducerii costurilor.
Colaborarea dintre SCOP Computers si Socomec isi propune cresterea acoperirii pietei de distributie din Romania si extinderea accesibilitatii gamei de produse Socomec pentru utilizatorul final.
Incepand cu aceasta luna, echipamentele de alimentare electrica din gama Micro UPS-uri Socomec este disponibila in reteaua partenerilor SCOP Computers.

Articole similare:

 • Facebook
 • Twitter
 • RSS Feed
 • Reddit
 • StumbleUpon

Un comentariu la “SCOP Computers a semnat colaborarea cu Socomec Romania”

 1. dede says:

  mi-am luat un UPS din acest model si este foarte bun, pret bun, calitate excelenta , sunt foarte multumit. MA bucur ca am ales acest produs!!! E parerea mea, nu iau APC ca e scump si au aceeasi calitate, iar altele MUSTEC sau V-MArk , APOLO ha ha ha mai bine nu!

  APP am vazut la EMAG tot felul de promotii pe produse care nu merita, astea spala creierele doar cei”praf” ii asculta. Nu recomand alt produs…cand o fi unu mai convenabil imi iau..pana atunci sunt multumit de SOCOMEC……

  BRAVO SCOP!!

Lasa un comentariu