Service online si alte noi functionalitati pentru site-ul Allview

Service online si alte noi functionalitati pentru site-ul Allview

Allview isi invita toti utilizatorii sa acceseze noua versiune, mult mai prietenoasa, a site-ului, structurata in cinci categorii: Produse, Aplicatii, Suport & Service, Concursuri si Noutati. In categoria Produse se poate explora portofolilul de telefoane mobile, tablete PC, diverse produse electronice si sisteme de navigatie GPS.

Accesand sectiunea Aplicatii utilizatorii isi poti personaliza telefonul sau tableta PC cu diverse aplicatii Java respectiv Android din cele mai cautate domenii: jocuri, socializare, educativ, sport, sanatate, finante etc.. Sectiunile top download si recomandari vin in ajutorul celor care nu cauta o aplicatie anume ci doar vor sa testeze ceva nou.

In sectiunea Suport & Service se gasesc manuale ale produselor, setari pentru telefoanele mobile, informatii privind acordarea garantiei produselor care intampina probleme si nu in ultimul rand suport pentru functiile dispozitivelor precum: Sincronizare, Bluetooth-ul 3.0 si Push Mail. Tot la aceasta sectiune gasiti numarul de contact pentru relatii clienti si aplicatia de service care va permite aflarea statusului pentru produsele intrate in reparatie.

Prin noul site, Allview doreste deschiderea unui nou canal de comunicare bidirectional cu publicul sau. Avem in plan atat trimiterea unui newsletter periodic cat si actulizarea periodica a blog-ului nostru prin care vom comunica transparent si deschis informatii despre companie, echipa si produse, a afirmat Silvia Soare, Marketing Manager.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu