Serviciile Trafic.ro nu mai sunt gratuite!

Serviciile Trafic.ro nu mai sunt gratuite!

Zvonul care circula de o perioadă bună este chiar adevărat. Trafic.ro nu va mai oferi serviciul ce vă oferă posibilitatea de a vă monitoriza site-ul si de a vă oferi statistici, dar asta începănd de anul viitor. Site-urile care sunt deja înscrise pe Trafic.ro, au posibilitatea de a beneficia de o perioadă de grație pana la 01.01.2011. Începând de acum, toate site-urile care se vor înscrie vor fi nevoite să plătească o taxa anuală de 10Euro/an, și făcând o simplu socoteală calculând numarul site-urilor deja inscrise care au atins un număr de 50.000, ne dăm seama ca Trafic.ro a avut succes.

Suma inpusă nu este una extraoardinară, ținând cont ca este una anuală, însă pentru cei 10Euro, Trafic.ro vă va oferi serviciile oferite și până acum, fără nimic suplimentar. Trafic.ro, care este un site administrat si realizat de netbridge, va incasa o frumoasă sumă de aproape 50.000Euro/an in cazul in care toate site-urile deja inscrise vor decide să rămână in continuare si să plătească o sumă de 10Euro/an.

Mai mult, în ceea ce privește efectuarea plății, aceasta se poate face prin PayPal sau prin SMS. De asemenea, pe viitor se propune ca Trafic.ro să ofere mai multe facilități utilizatorilor, statistici mai avansate și metode de promovare care desigur, vor fi contracost.

Alternativele pentru Trafic.ro:

Totuși, pentru cei care nu vor să folosească Trafic.ro, sau nu îl folosesc din alte motive, sunt o mulțime de alte Tool-uri și Software pentru monitorizare website pe care am să vi le dezvălui în cele ce urmează.

1. WTA.ro

  • Un website care vă oferă destule facilități de statistici, cât și detaliile vizitatorilor, vizite unice, pagini accesate etc, totul în mod gratuit.

2. WebCeo

  • Este un software destul de util care vă monitorizează website-ul în timp real.

3. GoogleAnalythics

  • Este un Tool oferit de Google care deasemenea vă oferă statistici destul de exacte în ceea ce priveste traficul websiteului.

* Sursa: mikerosoft.ro

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu