Smartphone-uri de top la preturi avantajoase in noua oferta Vodafone

Smartphone-uri de top la preturi avantajoase in noua oferta Vodafone

 In apropierea sarbatorilor de Paste, Vodafone Romania lanseaza o noua oferta pentru utilizatorii serviciilor pe baza de abonament, noi si existenti. Aceasta include smartphone-uri la preturi avantajoase si bonusuri constand in mii de minute nationale sau in retea.

“Noua oferta de smartphone-uri raspunde nevoilor unei categorii numeroase de utilizatori, de a beneficia de un pachet complet ce combina servicii de voce, date si telefoane performante, la preturi avantajoase. Asa cum anuntam la inceputul acestui an, Vodafone doreste sa incurajeze adoptarea telefoanelor inteligente in randul utilizatorilor sai, prin preturi accesibile si pachete complete de servicii, care sa raspunda cat mai bine nevoii crescute de comunicare si mobilitate”, a declarat Iuliana Rebegea, Associate Director, Terminals, Vodafone Romania.

Incepand de astazi, lansam un nou telefon inteligent in portofoliul nostru, noul HTC Desire S, la pretul promotional de 99 Euro (TVA inclus), impreuna cu pachetul Smartphone Complet 1500 si 1GB internet pe mobil. Printre punctele forte ale noului telefon se numara ecranul generos, de 3,7 inci, o carcasa mai subtire, posibilitatea de a inregistra in format HD, precum si cea mai recenta interfata HTC Sense.

Google Nexus S, primul telefon echipat cu platforma Android 2.3, este disponibil la un pret de 149 Euro (TVA inclus) pentru pachetul Smartphone Complet 1500, impreuna cu optiunea internet pe mobil 1GB.

Blackberry Torch are un pret promotional de 199 Euro, TVA inclus (cu peste 30% mai ieftin fata de promotia anterioara), pentru Smartphone Complet 1500 si optiunea BlackBerry 50 MB.

Nokia C7 are acum un pret promotional de 129 euro, TVA inclus (pret cu discount de 35% fata de promotia anterioara), impreuna cu pachetul Smartphone Vodafone Complet 800 si 500 MB internet pe mobil.

LG Optimus One este de acum disponibil la un pret promotional de 19 euro, TVA inclus, (pret cu un discount de 50% fata de promotia anterioara) impreuna cu pachetul Smartphone Vodafone Complet 800 si optiunea 275 MB internet pe mobil.

Nokia C5-03 este disponibil la un pret promotional de 29 Euro, TVA inclus (pret cu discount de 41% fata de promotia anterioara), alaturi de pachetul Smartphone Vodafone Complet 800 si optiunea 500 MB internet pe mobil.

Nokia 5230 are un pret promotional de 9 Euro, TVA inclus pentru pachetul Smartphone Vodafone Complet 800 si 275 MB internet pe mobil.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Nu sunt comentarii la “Smartphone-uri de top la preturi avantajoase in noua oferta Vodafone”

  1. [...] Citeste mai mult pe Tehno Stiri – portal de stiri IT, analize, proiecte si evenimente [...]

Lasa un comentariu