SMLSD cauta tinere talente la JobShop 2011

SMLSD cauta tinere talente la JobShop 2011

SMLSD, dezvoltatorul timisorean de software pentru dispozitive mobile, invita toti tinerii pasionati de tehnologie la editiile JobShop 2011 din Iasi si Cluj-Napoca.

Producatorul de aplicatii si jocuri pentru telefoane mobile le va prezenta tinerilor interesati de o cariera in domeniul dezvoltarii software beneficiile si provocarile din segmentul aplicatiilor pentru telefoane inteligente si alte gadgeturi.

Fiind partener national al JobShop, SMLSD va fi prezent cu stand la editiile din Iasi si Cluj-Napoca, desfasurate intre 4 si 9 aprilie 2011, respectiv intre 11 si 15 aprilie 2011. Firma timisoreana urmeaza sa isi mareasca echipa in acest an, oferind posturi de programatori, designeri, administratori de sistem, precum si pozitii in departamentul administrativ al companiei.

“Aplicatiile pentru dispozitive mobile reprezinta un sector in dezvoltare in Romania, iar SMLSD le ofera tinerilor pasionati de IT oportunitatea de a lucra cu o echipa care a lansat deja software de mare succes, avand experienta si cunostintele necesare pentru a-i ajuta sa puna bazele unei cariere promitatoare in domeniu”, a explicat Ovidiu Moga, Director General al SMLSD. “Participarea la JobShop vine din dorinta de a ne intalni cu viitori profesionisti din toata tara, si a le face cunostinta cu un domeniu extrem de versatil, putandu-le raspunde in acelasi timp la toate intrebarile.”

Dintre aplicatiile pentru telefoane mobile dezvoltate de SMLSD, cea mai cunoscuta este jocul de tip MMORPG (Massively multiplayer online role-playing game) pentru iPhone, iPod Touch si iPad The Cartel, inclus deja de 8 ori in Topul 20 din SUA al celor mai populare aplicatii de pe Apple iTunes.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu