Topul celor mai asteptate jocuri ale anului 2011

Topul celor mai asteptate jocuri ale anului 2011

1.Crysis 2

Actiunea jocului se petrece in New York, unde jucatorii pot naviga printre podele si structuri de cladiri putand distruge arhitectura orasului. Nomad este personajul principal al jocului, un super soldat inarmat cu numeroase si fascinante abilitati. Crysis 2 ofera jucatorilor libertatea de a alege dintr-o multime de optiuni precum utilizarea unor puteri in mod simultan, arme imbunatatite, mai multe tehnici de razboi etc.

 

 2.Diablo 3

Blizzard a anuntat aparitia jocului Diablo 3 pentru anul viitor. Diablo 3 este tot o continuare a originalului Diablo lansat in 1997. Jocul este situat intr-o lume intunecata a sanctuarelor, salvata cu multi ani in urma de eroii jocului Diablo 2. Jucatorii din Diablo 2 se intorc in Sanctuar pentru a confrunta raul in diferitele lui forme. Jocul urmeaza un fir epic in care jucatorul calatoreste in diferite nivele pentru a ajunge in final sa-l infrunte pe Diablo.

Jucatorii pot alege atat caracterele personajelor cat si echipamentele si vrajile pe care vor sa le foloseasca, intalnind atat caractere noi cat si caractere din jocurile precedente precum Deckard Cain. Printre imbunatatirile aduse jocului se numara: posibilitatea de a ridica aurul nu de a il atinge doar, cateva schimbari aduse principalelor taste, Skill Runes precum si numeroase vraji noi.

3.Test drive Unlimited 2

Test drive Unlimited 2 este o continuare a Test Drive Unlimited. Este o cursa online in care jucatorii isi pot compara performantele cu restul lumii. Este un amestec intre experienta unui singur jucator si a celorlalti jucatori, creand o provocare mondiala la intrecere. Actiunea se petrece in Ibiza avand peste 200 de mile de piste. Jocul aduce in plus vehicule noi personalizate si locatii izbitoare.

TDU2 ofera de asemenea download gratuit DLC pentru imbunatatirea vehiculului,pentru imbracaminte si mobila venind in plus cu noi tricuri pentru intrecere si cascadorii.

 

4.GTA5

Seriile GTA faimoase pentru actiune, aventura, condus, curse planuiesc aparitia unei noi serii: GTA5. Se preconizeaza ca jocul o sa apara pana la sfarsitul anului 2010 sau inceputul anului 2011 si se asteapta sa ajunga in topul jocurilor din 2011.

 
 
 
 
 
5.Hitman 5
Hitman 5 urmeaza sa fie lansat pana la sfarsitul anului 2010 sau inceputul anului 2011, purtand agentul 47 intr-o noua directie. S-a confirmat ca jocul nu o sa urmeze povestea filmului.
 
 
 
 
 
 
 
6.Mass Effect 3
 
Conform directorului Casey Hudson Mass Effect 3 este pe punctul de a fi lansat. S-a confirmat ca jocul o sa aiba un fir epic cu un sfarsit coplesitor. Hudson a declarat intr-un interviu ca aproximativ 1000 de variabile asteapta sa fie introduse in noul capitol care va aduce in plus atat mai multe optiuni de combatere a inamicilor cat si inamici mai dificil de invins.
  

 

 

7. Max Payne 3

Max Payne 3 este continuarea jocului Max Payne aparut in 2001. Jocul incepe cu un nou capitol al povestii Max Payne, in care un ofiter de politie care acum este cu 12 ani mai in varsta,a parasit NYPD si lucreaza pentru o firma privata de securitate din Brazilia.

*Sursa: Hardware Insight

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu