TOUGH este prima cameră din lume rezistentă la zdrobire cu 100kg

TOUGH este prima cameră din lume rezistentă la zdrobire cu 100kg

Noua camera Olympus Tough TG-810 este prima cameră din lume care este rezistentă la zdrobire cu o greutate de până la 100kg.

Un mecanism glisant dublu securizat şi bariera metalică adiţională a obiectivului face ca TG-810 să fie subacvatică până la o adâncime imensă de 10m, rezistentă la şoc prin cădere de la o înălţime de până la 2m şi rezistentă la îngheţ până la -10°C. De asemena, dispune chiar şi de un manometru încorporat pentru a vă asigura că nu vă veţi scufunda prea mult.

GPS-ul & Busola Electronică de la Olympus are trei senzori pentru a înregistra direcţia în care este orientată camera (chiar şi când este oprită). Aceasta transformă camera într-un instrument excelent pentru identificarea traseului într-un teritoriu necunoscut. Afişează mai mult de 700.000 puncte de interes geografic şi natural din apropiere – maximul pentru o cameră echipată GPS. Dintr-o singură privire, utilizatorii pot verifica latitudinea, longitudinea şi altitudinea, direcţia de fotografiere, data şi ora sau presiunea aerului sau a apei.

Asemeni celorlalte două camere OLYMPUS TOUGH, TG-810 dispune de funcţii high-end care fac editarea şi distribuirea fotografiilor foarte uşoară, de exemplu compatibilitatea cu cardul Eye-Fi care permite utilizatorilor să transfere automat, wireless, imaginile către un site sau PC.

TG-810 este disponibilă în argintiu şi negru începând cu luna Aprilie 2011.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu