Trei programe pentru a inregistra jocuri

Trei programe pentru a inregistra jocuri

1.Fraps este considerat de departe cel mai bun program pentru inregistrat jocuri. Avand o interfata usor de folosit si inregistrare de inalta calitate este un program pe care ti-l doresti in mod sigur daca te pasioneaza jocurile. Fraps detine functiile start si pauza astfel incat jucatorii pot inregistra fara sa opreasca si reporneasca jocul. Programul dispune  de FPS counter care poate fi pus in orice colt al ecranului sau poate fi indepartat complet. Singurul minus al programului este faptul ca cinci minute de inregistrare pot ocupa pana la 500 MB. Versiunea demo permite doar 30 de secunde de inregistrare.

2.Xfire este in mare parte asemanator cu fraps, doar ca nu pastreaza dimensiunile inregistrarilor, ci le comprima astfel incat sa nu ocupe atat de mult spatiu in calculator. Pasionatii de jocuri pot de asemenea, sa-si creeze un profil Xfire unde pot posta inregistrarile. Partea proasta este ca inregistrarile realizate cu Xfire au calitatea video mai proasta decat cele realizate cu Fraps. Marele avantaj detinut de Xfire in detrimentul programului Fraps este ca poate fi downloadat gratis de orice pasionat.

3.PlayClaw este relativ, cel mai nou program de inregistrat jocuri care dispune atat de calitate video cat si de interfata accesibila. PlayClaw permite ajustarea dimensiunilor fisierelor si dispune de o statistica a inregistrarilor.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu