Trei solutii UC de la Siemens alese produsul anului de catre revista UC Magazine

Trei solutii UC de la Siemens alese produsul anului de catre revista UC Magazine

Dupa premiile obtinute in 2010 si 2011 la evenimentele anual de telecomunicatii din SUA, revista UC Magazine, parte a grupului TMC premiaza 3 dintre solutiile Siemens in categoria produsul anului.

OpenScape UC Suite 2011, OpenScape UC Server 2010 si OpenScape Office MX All au fost recunoscute pentru inovatia exceptionala.
OpenScape UC Suite 2011 este o solutie unica ce face utilizarea colaborarii multimedia atractiva si economica, usor de folosit si rapid de implementat pentru afaceri de orice marime. Solutia include un set coerent de functii de colaborare, mobilitate, video si alte instrumente care permit livrarea securizata si fiabila cresterea productivitatii si reduceri semnificative de costuri.
OpenScape UC Server 2010 elimina barierele artificiale dintre voce, video si UC suportand aplicatiile integrate coerent pentru a oferi un mediu si experienta UC.
OpenScape Office MX este o solutie UC all-in-one proiectata special pentru IMM cu impact enorm asupra productivitatii, imbunatatirii colaborarii cu clientii si redicerea costurilor de comunicare.

Solutiile va pot fi prezentate si oferite de catre Romservice Telecomunicatii.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu