Vodafone lanseaza Vodafone Business Partner

Vodafone lanseaza Vodafone Business Partner

Vodafone lanseaza programul de consultanta online pentru antreprenorii din Romania – Vodafone Business Partner. Prin intermediul acestui program interactiv, Vodafone Romania ofera tuturor patronilor firmelor mici si mijlocii, interesati sa isi dezvolte afacerea, solutii reale pentru implementarea ideilor lor.

Intalnirile online cu experti si consultanti profesionisti din Romania vor avea o frecventa lunara si se vor desfasura pe teme de interes pentru mediul antreprenorial, cum ar fi accesarea fondurilor europene de catre orice persoana juridica, modificarile aduse Codului Muncii etc. Inscrierile sunt deschise oricarui tip de afacere, indiferent de marime, domeniu de activitate sau numar de angajati, iar accesul la video-conferintele sustinute in cadrul Vodafone Business Partner este gratuit.

Prima video-conferinta online va avea loc miercuri, 18 mai, incepand cu ora 16:00. Invitatul este Radu Onofrei, consultant la RomActiv Business Consulting, una dintre cele mai perfomante firme de consultanta din Romania, avand peste 450 de proiecte realizate pe diverse scheme de finantare din domenii precum turism, agricultura, energie regenerabila, procesarea produselor agricole si forestiere, panificatie, IT sau administratia publica.

Cu o experienta de peste 8 ani in domeniu, Radu Onofrei va vorbi despre posibilitatile pe care firmele mici si mijlocii le au pentru finantarea afacerii din surse non-bancare (fonduri europene) si va raspunde intrebarilor referitoare la accesarea de fonduri.

Urmatorul seminar din cadrul Vodafone Business Partner va fi sustinut in luna iunie pe tema “Interpreteaza si aplica Codul Muncii in avantajul afacerii tale”.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu