Vodafone Romania lanseaza primul program de internship dedicat studentilor si tinerilor absolventi

Vodafone Romania lanseaza primul program de internship dedicat studentilor si tinerilor absolventi

 Astazi, 2 mai, de Ziua Internationala a Tineretului, Vodafone lanseaza “Vodafone Internship”, un program ce se adreseaza absolventilor si studentilor in ultimul an de facultate sau la master, pasionati de tehnologie sau marketing online. Tinerii care vor fi selectati vor avea sansa de a lucra intr-un stagiu platit, timp de 12 luni, in cadrul departamentelor Techonology sau Marketing din Vodafone Romania. Programul Vodafone Internship le va oferi tinerilor oportunitatea reala de a experimenta ce inseamna munca intr-o companie multinationala, de a fi parte dintr-o echipa de specialisti si de a incepe cariera in Marketing sau Technology, castigand experienta practica in domeniul comunicatiilor mobile.

Detalii privind conditiile de participare sunt disponibile pe vodafone.ro, la sectiunea Cariere, iar aplicatiile se vor trimite, pana pe 15 iunie 2011, direct pe site, prin completarea unui formular de inscriere. Selectia candidatilor va fi finalizata pana pe data de 1 august 2011, iar internship-ul va incepe pe 1 septembrie.

In cadrul programului sunt disponibile sapte posturi in echipa tehnica si in echipa de marketing online: Inginer, – Access Transport Trainee; Inginer, Core Network Planner Trainee; Inginer, Radio Frequency Trainee, Inginer, Radio Frequency Traffic and Network Performance Trainee in departamentul TEHNOLOGIE, respectiv Web Developer Trainee; Content Developer Trainee; Community Coordinator Trainee – in departamentul MARKETING ONLINE. Studentii selectati vor avea parte de training si de ghidare continua: fiecare intern va avea alocat un tutore (angajat Vodafone) care ii va fi alaturi pe toata perioada programului “Vodafone Internship”.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu