Vodafone sponsorizeaza primul concert INNA in Romania

Vodafone sponsorizeaza primul concert INNA in Romania

Vodafone Romania s-a anuntat partener al primului concert pe care INNA il va sustine in Romania.

Concertul, ce va avea loc la Arenele Romane, in data de 17 mai 2011, continua seria de evenimente Vodafone Best Music si este cel de-al doilea eveniment muzical al anului powered by Vodafone, dupa Bon Jovi, anuntat pentru 10 iulie.

“Suntem incantati sa fim parteneri al primului concert INNA in Romania, unul dintre cel mai apreciati artisti romani ai momentului la nivel international, cu albume care s-au vandut deja in sute de mii de exemplare. Este un eveniment muzical mult asteptat de publicul roman. Ne bucuram, ca prin intermediul Vodafone Best Music, platforma prin care sustinem marile evenimente muzicale inca din 2006, Vodafone le poate oferi romanilor o experienta deosebita: primul concert cu Inna la ea acasa.” a declarat Marko Kind, Chief Marketing Officer, Vodafone Romania. In deschiderea concertului INNA, vor mai concerta: Play & Win, Akcent si Alex Velea, iar trupa Sensor va fi Special Guest. Concertul INNA este organizat de revista FHM si are ca parteneri media Antena 1 si Radio Zu.

Prin programul Vodafone Best Music, Vodafone a fost sponsorul oficial al mai multor concerte sustinute de mari artisti in Romania, precum Rolling Stones, Madonna, Shakira, Beyonce, Depeche Mode.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu