A fost lansat “softul fericirii”!

A fost lansat “softul fericirii”!

Virgiliu Popescu, inventator in domeniul electronicii, sustine ca a inventat un soft care te ajuta sa-ti indeplinesti dorintele – Lasermind. Dupa cum spune inventatorul sau, “Lasermind e un soft de computer care foloseste o metoda stiintifica de excitare vizuala si auditiva a subconstientului prin sugestii subliminale, sub limita perceptiei obisnuite, la frecventa mare, care duce la obtinerea unor efecte spectaculoase”.

Odata instalat pe calculator, softul lanseaza rapid mesaje subliminale de genul: “Sunt bogat”, “Sunt destept” etc,  percepute de creir. “In momentul in care i-ai dat drumul sa ruleze, lanseaza flash-uri scurte de imagine sau mesaje cu transparenta reglabilă. Pot aparea intre 70 şi 100. Sunt unii care stau si cate 14 ore in fata computerului, la acestia sigur functioneaza”, crede cu tarie inventatorul.

“Pur şi simplu am lăsat trei ani de zile să ruleze în background Lasermind şi am casa dorită pe care am văzut-o într-o poză, am slăbit 40 de kilograme şi nu mai fumez.”, spune inventatorul Lasermind, Virgiliu Popescu.

Cu Lasermind, inventatorul acestuia spune ca a reusit sa slabească vreo 40 de kilograme, a reusit sa selase de fumat si in plus are si casa pe care a visat-o.

In acelasi timp, Virgiliu Popescu spune ca softul Lasermind nu poate face singur toata treaba: “E mai mult un catalizator, e adevarat ca trebuie sa mai faci si tu ceva, nu poate tot sa faca programul. Daca e o persoana care sta degeaba si asteapta sa-i pice din cer, i se indeplinesc mai greu lucrurile pe care si le doreste. Lasermind iţi da o stare de bine si de incredere, iar succesul e foarte aproape odata ce-l folosesti”.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu