Colaborare video profesionala disponibila pe sistemele Avaya pentru IMM

Colaborare video profesionala disponibila pe sistemele Avaya pentru IMM

Avaya Flare Experience, solutia software de colaborare peste protocol SIP, tableta Avaya Desktop Video Device si terminalul Avaya 9641G sunt suportate acum si pe platforma IP Office.

Romservice Telecomunicatii, in calitate de partener integrator de solutii Avaya, va poate oferi acum in cadrul portofoliului de solutii Avaya pentru IMM si functionalitatea de colaborare video.
Pana la acest moment exista posibilitatea utilizarii terminalelor Polycom VVX1500 pentru conexiuni video punct la punct dar cu functionalittae redusa. Avaya a decis sa ofere suport pe platforma IP Office si pentru aplicatii si echipamente destinate in trecut pietei enterprise.
Tableta oferita de catre Avaya, cu sistem de operare Android, ofera o autonomie de minim 3 ore si inglobeaza solutia software Avaya Flare pentru o experienta de colaborare video unica pentru utilizatorii mobili.
Aceeasi solutie software este inglobata si in terminalul Avaya 9641, cu ecran tactil color, ideala pentru utilizatorii care folosesc curent un telefon fix.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu