Microsoft îşi reîmprospătează serviciile Hotmail

Microsoft îşi reîmprospătează serviciile Hotmail

Prin această actualizare se va înţelege că documentele trimise prin Hotmail pot fi vizualizate şi editate prin intermediul versiunii web a software-ului său Office.

Alte modificări sunt concepute pentru a îmbunătăţi securitatea prin filtrarea spam-ului şi oprirea atacurilor de tip phishing.

Hotmail este cel mai mare furnizor de e- mail din lume, dar se confruntă cu o creştere a concurenţei, în special în SUA.

Cifrele din  firma de cercetare Comscore  arată că  Yahoo domină în continuare piaţa liberă de e-mail în SUA, cu Microsoft pe  locul al doilea. Serviciul Google Gmail este rapid adăugat la cota sa de piaţă.

Walt Harp, unul dintre directorii de la Windows Live, a declarat că multe dintre modificări au fost concepute pentru a ajuta oamenii să se familiarizeze cu cantitatea uriaşă de informaţii care curge prin mailurile primite.

„Acolo este  cazul în care vă administraţi viaţa personală, prin intermediul conturilor de e-mail “, a spus el.

„De exemplu, a declarat Harp, cu un singur click li se  va permite oamenilor să  vada mesajele de la o singură sursă, cum ar fi Facebook sau  Amazon . Microsoft  introduce, de asemenea, capacitatea de a sorta e-mailuri de conversaţie, mai degrabă decât mesaje individuale.”

Cele mai multe din elementele de reîmprospătare vor fi disponibile după actualizarea de vară. Cu toate acestea, a declarat  Harp, conexiunea strictă cu ultima sa versiune de Office, nu se va întâmpla până în toamna anului 2010.

Lansarea Office 2010 a fost văzută de mulţi analişti ca un răspuns direct la Google, care oferă suita proprie a software-ului Office, cunoscut ca Docs.

Windows Live Hotmail este în prezent cel mai mare furnizor de e-mail din lume. Se pretinde a avea mai mult de 360 de milioane de membri şi se ocupă de mai mult de opt miliarde de mesaje pe zi.

Sursa: bbc.co

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu