Pentru siguranta dumneavoastra, nu accesati site-urile Megaupload false

Pentru siguranta dumneavoastra, nu accesati site-urile Megaupload false

Oamenii din spatele site-ului Megaupload lucreaza, cu siguranta, din greu pentru a-si recupera site-ul. Dar ganditi-va ca exact acelasi lucru il pot face si escrocii, asa ca aveti mare grija la site-urile Megaupload false.

Megaupload a fost inchis, in urma cu o saptamana, de autoritatile federale din Statele Unite, iar acest lucru a devenit o oportunitate pentru cei care incearca sa imite site-ul.

O astfel de imitatie are doar o adresa IP pentru localizare, in locul numelui de site pe care lumea si-l poate aminti, dar pretinde sa fie noua platforma pentru Megaupload. Mesajul care apare pe acest site este “Muncim din greu sa revenim cu toate serviciile”. Este foarte putin probabil ca un site de notorietatea lui Megaupload sa foloseasca doar o adresa IP. In primul rand, pentru ca toata lumea care ar vizita site-ul ar intra pe acelasi server (singurul disponibil). Inainte de a fi inchis, Megaupload a inregistrat aproape un procent din trafic in America de Nord, clasandu-se in aceasi lica cu Facebook.

Alte lucruri evidente, si care cel mai probabil nu si-ar gasi locul in Megaupload-ul real, sunt greselile de scriere si cele gramaticale. Cea mai buna metoda de a testa un site este folosirea unei parole false atunci cand te loghezi, din cate spun cunoscatorii. Daca acel site accepta parola gresita, inseamna ca se incearca furtul user name-urilor si al parolelor reale.

Un avocat al Megaupload a informat Reuters ca intreaga companie are sperante mari sa restabileasca site-ul online. Serverele au fost, probabil, distribuite peste tot in lume. In functie de setarile de backup, daca una sau doua jurisdictii nu au participat, site-ul ar putea reveni online foarte curand.

Dar reinstalarea lui depinde si de cine este disponibil si dispus sa isi asume riscurile. Depinde daca cei care-l preiau vor sa mentina veniturile, sau sa se extinda si sa incerce sa le sporeasca.

Pana la revenirea Megaupload, sau pana la lansarea unui produs asemanator sigur, aveti, asadat, grija la imitatiile Megaupload.

Articole similare:

  • Facebook
  • Twitter
  • RSS Feed
  • Reddit
  • StumbleUpon

Lasa un comentariu